• info@royvanbokhorst.nl
  • 06-124 677 79

 

 

Horren op maat


Voor iedere raam of deur vind Roy van Bokhorst een geschikte hor. Schildersbedrijf Roy van Bokhorst werkt graag met de horren van Unilux. Van plissé hordeuren tot rolhorren en vaste inklemhorren, alle horren van Unilux worden in hun eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen zelfs horren op maat binnen een zeer korte tijd geleverd worden.

De horren van Unilux zijn uniek in Nederland, en dat is nodig ook. In Nederland draait je achterdeur namelijk naar buiten open, in tegenstelling tot de achterdeuren in de meeste andere landen. Dit vraagt dan ook om een ander systeem om de hor in te kunnen plaatsen. Unilux is gespecialiseerd in het maken van de juiste hor voor alle mogelijke ramen en deuren in je huis. Bovendien kunnen de horren van Unilux altijd gerepareerd worden, en gaan dus veel langer mee.

Hordeuren & raamhorren


Hordeuren vind je in drie verschillende soorten: plisséhordeur, vaste of schuifhordeur of een rolhordeur. In alle hordeuren vind je zwart gaas zodat het wel goed zichtbaar is en je er niet per ongeluk doorheen loopt. Ook horren voor het raam zijn er in verschillende soorten. Plissé horren, rollende of vaste horren, voor ramen die naar binnen of juist naar buiten draaien, dakramen of draaikiepramen. Alle raamhorren worden gemaakt van recyclebaar aluminium en in tegenstelling tot de hordeuren is het gaas in raamhorren juist zo doorzichtig mogelijk.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image