• info@royvanbokhorst.nl
  • 06-124 677 79

 

 

Schilderwerk

Bij al het schilderwerk, binnen en buiten, wordt er netjes en gestructureerd gewerkt. Alle loszittende en bladderende lagen worden verwijderd en reparaties worden -waar nodig- uitgevoerd. Vervolgens wordt de ondergrond goed ontvet en geschuurd. Dan pas kan er geschilderd worden en heeft u er jaren plezier van. Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit verf. Als het werk klaar is wordt alles opgeruimd en netjes achtergelaten.

Bescherm je woning met goed schilderwerk

Om de woning goed te onderhouden is het verstandig om elke vijf jaar het schilderwerk te laten beoordelen. Met name blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat de woning aan een schilderbeurt toe is.

Voordelen van buiten schilderwerk;

  • Uw woning of pand wordt goed beschermd tegen weersinvloeden, houtrot en dergelijke.
  • Uw woning of pand ziet er beter en verzorgder uit waardoor de waarde stijgt.

Naast een decorerende functie heeft binnen schilderwerk ook een beschermende functie. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en andere materialen. Door bijvoorbeeld koken, condens van koude ramen en muren, gebruik van de douche of van de verwarming ontstaat waterdamp. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.

Informatie nodig?

Wilt u meer informatie voordat schildersbedrijf Roy van Bokhorst bij u aan het werk gaat? Neem vooral contact met ons op per e-mail, per telefoon of via het contactformulier op de website. Wij vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek wat we voor u kunnen betekenen.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image