• info@royvanbokhorst.nl
  • 06-124 677 79

 

 

Over Schildersbedrijf Roy van Bokhorst.

Roy van Bokhorst is een ervaren schilder, behanger en glaszetter met passie voor z'n vak in de omgeving Nieuwleusen, Dalfsen, Staphorst, IJhorst en Meppel. Wij zijn een schildersbedrijf waar vakwerk, klantvriendelijkheid en service 'hand in hand' gaan. Schildersbedrijf Roy van Bokhorst is een bedrijf dat zonder moeilijk te doen alles regelt en jou daarmee ontzorgt. Bij schildersbedrijf Roy van Bokhorst bent u aan het juiste adres voor al het schilder- glas- en behangwerk.

Advies van Schildersbedrijf Roy van Bokhorst

Ook adviseren wij u graag over alle mogelijkheden in schilderwerk, behang en glas. Wij hebben voldoende idee├źn en ervaring om iets speciaals van een ruimte te maken. Door consequent de technische ontwikkelingen op de voet te volgen kunnen wij onze opdrachtgevers altijd uitstekend van dienst zijn. Een ruime kennis van zaken en vakmanschap maakt het ons mogelijk zeer uiteenlopende opdrachten te verwezenlijken.

Schilderwerk door Schildersbedrijf Roy van Bokhorst

Het schilderen van de buitenkant van een pand, bedrijf, kantoor of woning is een specialisme van Schildersbedrijf Roy van Bokhorst. Wilt u ook het huis laten schilderen? Neem dan contact met ons op, zodat wij de voordelen van ons bedrijf kunnen vertellen. Verder helpen we u omtrent alle zaken die te maken hebben met de buitenkant van de woning of het pand. Mocht u te maken hebben met bijvoorbeeld houtrot, dan kunnen wij helpen met het oplossen van dit probleem.

Informatie nodig?

Wilt u meer informatie voordat schildersbedrijf Roy van Bokhorst bij u aan het werk gaat? Neem vooral contact met ons op per e-mail, per telefoon of via het contactformulier op de website. Wij vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek wat we voor u kunnen betekenen.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image