• info@royvanbokhorst.nl
  • 06-124 677 79

 

 

Service en kwaliteit in glaszetten

Schildersbedrijf Roy van Bokhorst levert de beste service en kwaliteit in glaszetten. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden en werkzaamheden bespreken en een persoonlijk advies geven. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij plaatsen het glas dan ook met de meeste zorg en gebruiken daarbij de beste materialen. 

Isolatieglas verdient zichzelf terug!

Het glas in uw ramen vervangen door isolatieglas kan een forse investering zijn maar u kunt ervan uit gaan dat het - mits goed geplaatst- zichzelf binnen een aantal jaren zal terugverdienen. Vervangt u in alle ramen het enkelglas voor modern HR++ glas, dan kunt u er van uitgaan dat het jaarlijks een forse besparing oplevert. Na het vervangen van het glas wordt alles weer netjes en strak afgekit zodat het goed bestand is tegen vocht en schimmels.

Subsidie

Op de energiesubsidiewijzer kunt u zien hoeveel subsidie u kunt ontvangen op deze energiebesparende maatregel.

Informatie nodig?

Wilt u meer informatie voordat schildersbedrijf Roy van Bokhorst bij u aan het werk gaat? Neem vooral contact met ons op per e-mail, per telefoon of via het contactformulier op de website. Wij vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek wat we voor u kunnen betekenen.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image