• info@royvanbokhorst.nl
  • 06-124 677 79

 

 

Tijd voor nieuw behang op de muur?

Behangen is vaak een klus waar erg tegenop wordt gezien. Het vergt enige vakkundigheid. Het behang moet strak op de muur komen zonder luchtbellen. Ook moet er zo min mogelijk behang verspilt worden. Om dit te bereiken is het van belang dat er secuur gewerkt wordt. Het is goed voor te stellen dat u deze klus liever uitbesteed aan een professionele behanger. Schildersbedrijf Roy van Bokhorst is zeer bekwaam in behangen en gaat graag voor u aan het werk.

Oude lagen verwijderen

Bij al het behangwerk worden eerst alle oude lagen verwijderd en de ondergrond gerepareerd en geprepareerd zodat er weer een goede en egale basis ontstaat. Dan pas kan er goed behangen worden en heeft u er weer jaren plezier van.

Advies behang

nieuwe tekst

Voordat de behanger bij u aan de slag gaat, is het belangrijk goed na te denken over de kleur en de behangsoort. Schildersbedrijf Roy van Bokhorst heeft een goede kijk op wat past bij uw bedrijf of woning. Wij kunnen met alle soorten behang uitstekend overweg en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Na het behangen wordt alles opgeruimd en netjes achtergelaten zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Informatie nodig?

Wilt u meer informatie voordat schildersbedrijf Roy van Bokhorst bij u aan het werk gaat? Neem vooral contact met ons op per e-mail, per telefoon of via het contactformulier op de website. Wij vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek wat we voor u kunnen betekenen.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image